Resultaten voor vastgoed

vastgoed
 
Coördinator Interieur 3D Interieurstylist.
Heijmans Vastgoed B.V. ING Real Estate. Janssen de Jong. Janssen de Jong Groep B.V. Kondor Wessels Vastgoed. Leyten Bouwplanontwikkeling BV. Maasdam Groep BV. OHG Vastgoed BV. Ouwehand Bouw Katwijk B.V. Quackels Woningbouw N.V. REP Holding AG. SENS Real Estate. Slokker Vastgoed B.V. Stadswerf Oostenburg Ontwikkeling. Syntrus Achmea Vastgoed. Tata Steel Europe Limited. Ter Steege Bouw en Vastgoed. The View of Rotterdam B.V. Trebbe Wonen B.V. Tuin van Noord B.V. Van Mierlo Planontwikkeling. Van Omme De Groot B.V. Van Wanrooij Projectontwikkeling bv. Van Wijnen Projectontwikkeling West. Verwelius Projectontwikkeling B.V. Volker Wessels Vastgoed BV. Vorm Bouw B.V. Vorm Ontwikkeling B.V. VOS Plan Vastgoedontwikkeling. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 010 422 1199. Binnen 24 uur een offerte Uw Contactpersonen. Bekijk alle medewerkers. Gökçen van Vliet, MSc. Nienke de Korte. 010 767 15 48. Anne de Wit. Coördinator Interieur 3D Interieurstylist. Coördinator Interieur 3D Interieurstylist. Ons team van 48 specialisten staat voor u klaar. Wat we maken.
Het woonkredieten in actie: een praktisch voorbeeld van de verschillende mogelijkheden.
We spelen wat met de variabelen, laten nog één keer goed zien hoe alles precies in elkaar grijpt en tonen jou zo de werking van een woon lening zoals je deze bij ons kan verwachten. Laten we eraan beginnen! Een praktijktoepassing: Nathalie koopt een eigen appartement. Waar houdt ze allemaal rekening mee? Na enkele jaren te huren besluit Nathalie dat huren weggegooid geld is, en dat het hoog tijd is voor een eigen stekje. Ze vergelijkt verschillende leningen en nadat ze alle informatie en prijzen naast elkaar heeft gelegd, komt ze uiteindelijk uit bij Leemans Kredieten. Het huis dat ze wil kopen, een prachtige vrijstaande woning in de buitenwijken, kost 150.000 EUR. De notariskosten liggen rond 25.000 EUR je rekent best rond de 10 of iets minder als maatstaf hiervoor. Er is nog een beetje werk aan de winkel, de badkamer en keuken moeten vernieuwd worden en enkele kamers zijn aan een opfrisbeurt toe. Ze schat dat de totale renovatiekost op een 30.000 EUR neerkomt. Tenslotte gaat ze nog op zoek naar nieuwe meubels, moet ze er nog met haar hebben en houden naartoe verhuizen en nog enkele administratieve zaken regelen.
VASTGOED ORANJE.BE VASTGOED ORANJE.BE.
Te Huur: Bedrijfsgebouw. Te koop: Gemengd gebruik. Te koop: Commercieel Gebouw. Te Huur: Handelspand. In de kijker. Te Huur: Duplex. Te Huur: Woning. Te Huur: Rijwoning. Te koop: Bouwgrond. Te koop: Appartement. Te koop: Bouwgrond. Te koop: Bouwgrond. Te koop: Eengezinswoning.
huis verkopen zonder makelaar
Vastgoed Kerremans - Kerremans.
Schakel dan Vastgoed Kerremans in! Want als erkendBIV-vastgoedmakelaaris zaakvoerder Steve Kerremans uw betrouwbare rechterhand. Uw professionele partner die u met raad en daad bijstaat bij de aankoop, verkoop of verhuur van panden in de regio Willebroek, Kapelle-op-den-Bos, Puurs en Boom.
vastgoed
Vastgoed - 7 definities - Encyclo.
1 Have 2 Makelaardijterm 3 Onroerend eigendom 4 Onroerend goed 5 Onroerengoederen 6 Onroerenzaken 7 Ontroerend goed 8 Term uit de makelaardij. Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Vastgoed/1.: Vastgoed is een veel gebruikte term voor onroerend goed. Huizen, winkels, kantoorpanden en dergelijke beleggen algemene terminologie.
vastgoed tenerife
Infinimo - Pioniers in vastgoed. pinterest.
Infinimo: pioniers in vastgoed. Al meer dan 20 jaar. Lees meer over onze aanpak. Bereken met onze online schattingstool de waarde van uw huis of appartement. Countdown tot nieuwe panden. Dagen Uren Min Sec. Elk weekend laten we nieuwe panden op jullie los. Kun je niet wachten? Schrijf je in en krijg ze als eerste te zien. Lembeke Eeklostraat 59. Gent Peerstraat 127. Zomergem Hoetsel 18. Bekijk ons volledig aanbod. Aanbod te koop 213. Aanbod te huur 20. Een juiste schatting is de 1e stap naar een geslaagde verkoop. Bereken met deze schattingstool de waarde van uw huis of appartement. Donderdag 12 Mei 2022. Asbestattest wordt eind 2022 verplicht. Vanaf 23 november 2022 is een asbestattest verplicht bij de verkoop van een gebouw ouder dan bouwjaar 2001. Door asbest in slechte staat op te sporen en te verwijderen, wil de Vla. Donderdag 24 Februari 2022. Welke duurzame energie kiezen voor je nieuwbouw?
vastgoed
Home - Gilles Vastgoed Gilles Vastgoed.
Of u nu wilt bouwen - verbouwen of verkopen, het team van Gilles Vastgoed garandeert een persoonlijke begeleiding voor een succesvol resultaat. Een snelle verkoop tegen de juiste prijs is enkel mogelijk indien de mensen weten dat uw eigendom te koop is.
vastgoed
Redwood Vastgoed.
Residentie De Wimp. Residentie El Teide. Maak kennis met de verhuurdienst van Redwood Vastgoed. Wanneer u een appartement koopt gaan wij actief op zoek naar uw eerste huurder! Hierdoor spaart u niet alleen werk uit, maar ook de kosten van de makelaarscommissie en de initiële plaatsbeschrijving.
vastgoed
T-Vastgoed, uw specialist in ontwikkeling en verhuur - T Vastgoed.
De doelstelling is niet enkel om huisvesting aan te bieden, maar ook en vooral partner te zijn van onze huurders en stakeholders. Via voortschrijdende inzichten en een doorgedreven dienstverlening trachten we met het uitgebreid patrimonium meerwaarde te creëren voor zowel bewoners, klanten als voor de gehele omgeving.
vastgoed
Vastgoed.
Wij voorzien polissen op maat van elk individu. bescherming als eigenaar van een woning, appartement, bedrijfspand, winkelruimte, magazijn of kantoor Kies voor de polis VASTGOED of VASTGOED OP MAAT. bescherming als Vereniging van Mede-Eigenaars Kies voor de polis VME, VME OP MAAT of VME ALL RISK.
vastgoed

Contacteer ons