Resultaten voor ontspanningsmassage

ontspanningsmassage
 
Op zoek naar een ontspanningsmassage? Kom ontspannen bij Elaisa!
Skip to content. Nationaal Parklaan 7, 3650 Dilsen-Stokkem. Linkedin page opens in new window Facebook page opens in new window Instagram page opens in new window. Skin Body Care. Yoga week 20-26 juni. Skin Body Care. Yoga week 20-26 juni. - € 44,00., - € 89,00., - € 159,00., Bij een ontspanningsmassage wordt er op een milde manier ingewerkt op de spieren, de bloedsomloop en de huid. Hier wordt met veel aandacht lichaamszone per lichaamszone gemasseerd, in tegenstelling tot de Ayurvedische Oliemassage of de Lomi Lomi Massage, waarbij verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd worden behandeld.
tms vacatures
Een ontspanningsmassage is weldaad voor lichaam en geest.
Kinderen en sauna. Home Behandelingen Ontspanningsmassage. Een heerlijke ontspanningsmassage, een weldaad voor lichaam en geest. ONTSPANNINGSMASSAGE VANAF € 32,00, P.P. Een heerlijke ontspanningsmassage, weldaad voor lichaam en geest. Of een stevige massage met een diepe ontspannende werking, goed voor pijnlijke spieren.
linkbuilding diensten
Ontspanningsmassage - Umoyahealth.
Misschien is het dan een goed moment om via algehele ontspanningsmassage mij jou te laten helpen en je rust te laten ervaren. Rust in je hoofd, rust in je armen en benen, rust in je nek en schouders, kortom overal waar je spanning voelt in je lichaam en aandacht wilt geven door een rustgevende ontspanningsmassage.
ontspanningsmassage
ontspanningsmassage
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands Adevinta Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Ontspanningsmassage.
Je lichaamsenergie kan hierdoor vrijer stromen en dwangmatig denken komt tot rust. Het volledige lichaam wordt ontspannen ook rug, nek en schouders dus. Volledige massage rug en voorzijde: 60 minuten: 70.00 euro. Uitgebreide massage volledige lichaams- en hoofdmassage: 90 minuten: 95.00 euro.
Ontspanningsmassage - zentime.
De klassieke ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is de meest gekende massage. Het is een zachte, warme lichaamsmassage zodat lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen. Hierdoor zullen opgebouwde spanningen meteen worden weggenomen, waardoor je met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt.
Ontspanningsmassage - relaxen en heerlijk genieten te Lier - Mepilan - in je kracht gezet worden.
Tijdens deze massage geven wij ook Therapeutic Touch energie door, zodat je energetisch terug in balans wordt gezet. De volledige: Aan deze massage zijn de cross" your heart" borst en musculus" gluteus maximus" billen bewegingen toegevoegd. De bewegingen van de standaard massage zitten er uiteraard ook in en die duren wat langer. Deze massage is dan ook in tijd een pak langer en nóg veel diepgaander ontspannend dan de standaard. Doe daarbij het energetisch werk dat we tegelijkertijd doen en je weet niet wat je overkomt. Neem hier ruim de tijd voor, want je bent bijna twee uur bij ons binnen, waarvan je 90 minuten gemasseerd wordt. Opgelet: Houdt er rekening mee dat je bij deze massage géén kleding meer draagt, ook geen ondergoed. Algemeen kan je zeggen dat de energetische ontspanningsmassage een massage is met warme olie waarbij zowel fysiek als energetisch gewerkt wordt aan spieren, bloedsomloop en de huid.
Ontspanningsmassage - FysiovdBerge.
Een ontspanningsmassage van Marian van den Berge is gebaseerd op een klassieke massage. Het doel is om de dagelijkse spanningen van lichaam en geest los te laten en tot diepe ontspanning te komen. De ontspanningsmassage is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Contacteer ons