Resultaten voor gran

gran
 
Gratis reisgids Gran Canaria downloaden.
Ontdek unieke plekjes in het noorden en zuiden van Gran Canaria. Met onze gratis reisdgids van Gran Canaria maak je kennis met een zeer populaire vakantiebestemming op de Canarische Eilanden. We geven je heel wat tips voor uitstappen en strandvakanties van Las Palmas de Gran Canaria tot Maspalomas in het zuiden.
odoo tms
Spanje - Gran Canaria.
Onze wandelingen situeren zich grotendeels in het west- en noordwestelijke gedeelte van het eiland, een Unesco biosfeerreservaat. Wanneer bij ons de kille herfst alweer volop zijn intrede heeft gedaan, biedt Gran Canaria een heerlijk weekje pittig wandelen in een zonovergoten, groen landschap.
carport met berging modern
Italiaans restaurant Antwerpen - Gran Duca Il Ristorante.
Gran Duca behoort tot het kleine segment van elegante Italiaanse restaurants. Geen haastige stopplaats om snel pizza en calzone te kraken of pasta met tomatenbrij uit blik binnen te lepelen. Nergens nerveuze, sloffende, vergeetachtige of aanmatigende camerieri. De ene Italiaan is de andere niet. Bij sommige pizzerias word je binnengelokt door kelners in een hemdje met een identiek ruitmotief als de tafellakens. De drempel om Gran Duca binnen te gaan ligt letterlijk hoger: je moet op De Keyserlei de lift nemen naar de hoogste verdieping van het Hyllit Hotel. Figuurlijk gesproken valt die drempel best mee. Wanneer je uit de lift stapt, kom je in een groot en chic, maar niet overdreven stijf restaurant terecht. De lichtinval en het zicht naar het Centraal Station toe zijn verbluffend. Gazet van Antwerpen.
Gran Canaria Hallo Canarische Eilanden.
In het noorden van Gran Canaria bevindt zich een juweel van de Canarische archeologie: het Museo y Parque Archeologico del Cueva Pintada de Gáldar, een nederzetting van meer dan vijftig huizen en kunstmatige grotten die deel uitmaakten van een nederzetting uit de tijd vóór de Spaanse kolonisatie.
In het spoor van De Mol: Gran Canaria - Blog - Goodbye.be - Online en offline magazine over vakantie vrije tijd.
Voor de vierde aflevering van het tiende seizoen trok De Mol naar een nieuw eiland; Gran Canaria. Wie Gran Canaria zegt, denkt automatisch aan zon, zee, strand en massa's' toeristen. Nochtans bewijzen de kandidaten meteen dat er meer te zien is op het Canarische eiland.
Vakantiehuizen op Gran Canaria NOVASOL.
Het reliëf van Gran Canaria strekt zich uit van de kust via het centrum van het eiland tot aan het 'Cumbre' bergmassief, waar ook de hoogste bergtoppen zoals de Pico de las Nieves 1.950 m Roque Nublo 1.813 m liggen.
Gran Canaria Caractère.
Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel. Zin in nog meer inspiratie? Bij het ingeven van mijn e-mailadres ga ik akkoord met de privacyverklaring van Caractère. Hotels, huisjes en villa's.' De wereld van Caractère. Het Caractère inspiratieboek. Caractère X Best of Travel.
Gran Canaria reisgids Bezienswaardigheden Gran Canaria Last minutes.
Gran Canaria hagedis aanraken - De Gran Canaria hagedis is een soort reptiel die alleen op dit eiland voorkomt. Heel wat mensen vinden het beestje heel schattig en willen er alles aan doen om er de perfecte selfie mee te maken.

Contacteer ons